Industrie verpakkingen in Venlo - Papermail Venlo
15709
page-template-default,page,page-id-15709,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Home / Verpakkingen
Innovatie van verpakkingen in de industrie

Industriële verpakkingen vragen vaak om een zorgvuldige aanpak. Van grote volumes met simpele dozen, tot specialistisch verpakkingswerk zoals lange lengte verpakkingen die aan de hoogste eisen moeten voldoen. Het is namelijk van groot belang dat de producten goed beschermd worden.

Verpakken kan slimmer en efficiënter

Vandaar dat Papermail Packaging speciaal voor industriële verpakkingen in Venlo een eigen ontwikkelingslocatie heeft ingericht. Hier ontwikkelen en testen we verpakkingen voor diverse klanten in de industrie. Verpakkingen van het sterkst mogelijke karton die gemakkelijk zelf op lengte te zagen zijn en net zo stevig zijn als logge grote kratten die veel plaats in uw productie innemen. Zo denken we slim en milieu- en kostenbewust mee met onze klanten in de industrie.

Bekijk hier onze revolutionaire oplossing voor industrie klanten die hoogwaardige profielen met verschillende lengtes verpakken.

 

Denkt u dat u uw producten op een slimmere manier kunt verpakken of op de inkoop kunt besparen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Locaties in Venlo en heel Europa

Vanuit Venlo in Limburg kent Papermail de productie pareltjes in de Europese markt. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakken zijn we vanuit Limburg in contact gekomen met gespecialiseerde productiebedrijven in heel Europa. Verpakkingsspecialisten die dagelijks verpakkingen produceren voor diverse markten. Ieder met zijn eigen specialisme. Zo realiseren we mooie verpakkingsoplossingen voor onze klanten in Venlo, Limburg en de rest van Nederland tegen vlijmscherpe prijzen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.

pareltjes
Pareltjes

Dankzij onze grafische kennis én contacten met de productie pareltjes in de Europese markt kunnen wij u perfect helpen met uw verpakking tegen een vlijmscherpe prijs. Neem gerust contact met ons op als u een nieuwe verpakking wilt ontwikkelen of een prijsvergelijking wilt maken. Vul het contactformulier in of chat met ons.

Nieuwsbrief
Uw brievenbus heeft honger!

Geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van papier en drukwerk? Schrijf u in voor de Papermail nieuwsbrief en ontvang deze in uw brievenbus.

Opslagruimte
Bent u op zoek naar opslagruimte?

Wij hebben mogelijkheden voor u! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.